Ölskola – Charlis Brygghus

KURS I VÄRLDENS VACKRASTE KONST


Kunskapen om öl och bryggkonsten är det bästa med Charlis. Det delar vi gärna med oss av och erbjuder därför skräddarsydda kurser i alla tänkbara utföranden. Kom på bryggkurs i Skåne. Kanske undrar du hur man brygger en lageröl, vill ha ölprovning med företaget eller på jakt efter den perfekta gåvan till din sambo, fröken eller mamma?
Kontakta oss för mer information och tänk på att alla kurser måste bokas minst 14 dagar i förväg.


*Vi följer FoHMs råd för Ölskolorna och längtar till att dra igång med buller och bång så fort som möjligt! Håll i hatten /Bryggar´n

Ölskola med mat

Under 3 timmar hänger ni med oss i bryggeriet. Käkar go mad, provar allt från den ljusaste svagaste till det mörkaste, tjockaste å starkaste. Vi lär er om ölets lögn och dikt samtidigt som vi myser mellan lagringstankarna.


Ölskola

Var förbered på 90 minuter som kommer förändra ditt ölliv. Du kommer lämna din trygga värld och kastas in i ölets värld. Vi provar ljust, mörkt, syrligt, fruktigt, bittert.. Vår tro är att du kommer bli en mer nyfiken ölbrukare efter vår ölskola.


Bryggskola

Stadig frukost mä en morronbayer. Brygga öl i 6 timmar, smaka allt som är tillverkat på Charlis. Lunch. Kanonfin dag där du lär daj att brygga öl hemma. En bra grund att stå på för dig som vill börja brygga hemma.


Bryggskola Delux

Bryggskola plus övernatting i jaktstuga med 2-rätters mat på kvällen och härlig frukost på morgonen. En bra grund att stå på för dig som vill börja brygga hemma.


Boka kurs Köp presentkort